Za izradu nekih sistema, uz cilindre, koristimo i različite tipove lokota. Modeli koje koristimo u tu svrhu razlikuju se kako po dimenzijama, tako i po tipu ključa kojeg koriste. Upravo ta činjenica određivati će za koji se tip sistema pojedini lokot može koristiti.

Pregled ćemo započeti najmanjim modelima 25 i 35 koji, upravo zbog svojih dimenzija, koriste male ključeve sa četiri, odnosno pet utora za klinove. Jezgre su male i jednostavne, pa lokoti zadovoljavaju uvjete za izradu sistema na isti ključ.

Kvalitetniji modeli, 45 i 50, dovoljno su veliki da se u njih mogu ugraditi jezgre kakve se koriste u cilindrima. U kombinaciji sa jezgrama K-1, T-60, K-6 i T-100 zadovoljiti će kriterije za izradu odgovarajućih sistema zatvaranja.

Titanovi lokoti već su više od 100 godina prisutni na našem tržištu i teško je pronaći osobu koja se nikada s njima nije susrela. Postali su sinonim za kvalitetan i cijenom prihvatljiv lokot koji će vlasnika služiti dugi niz godina. Izdržljivost, snaga, robusnost, u kombinaciji sa visokom otpornošću na vremenske uvjete, bez potrebe za posebnim održavanjem čine ovaj proizvod pouzdanim dijelom bilo kojeg sistema.

Na kraju ćemo predstaviti i bravicu KO-10 - najpopularniju, a ujedno i najkvalitetniju bravicu za sve tipove ormarića. Njezine izvrsne karakteristike proizlaze iz činjenice da je konstrukcijski riješena poput cilindra. Nasuprot današnjih jeftinih lamelarnih izvedbi, cilindrična izvedba sa klinovima garantira veću izdržljivost, trajnost i robusnost, a kvaliteta izrade daleko premašuje konkurenciju. Velika serija u kojoj se ova bravica do danas proizvela razlog je njezine niske cijene, a kako koristi profil jezgre jednak lokotu 35, koristi se za izradu sistema na isti ključ.